over sab, haar nonsens, haar ernst en haar plezier

30.12.04

downer.nl: DoD 2004


Mijn eerste entry aan DoD. Maar in het kader van mijn op handen zijnde nieuwe blog moet ik toch wat promotie gaan maken, dus druis ik tegen mijn eigen ding en zet ik mijn DoD van 2004 hier neer. Eigenlijk ook omdat ik er al over aan het denken was wat voor mij belangrijk was in 2004 en wat het gaat worden in 2005. En dan meer in de gevoelssector. Dus dan is dit gewoon de materialistische versie.

Mijn inzending is eigenlijk niet helemaal conform de norm. Want het zijn 3 DoD's (en een 5e verborgen DoD). Maar die vier zijn één geheel. Dit jaar heb ik voor het eerst in mijn leven een gloednieuwe Mac aan mogen schaffen. En daar ben ik echt heel erg blij mee, samen met de JBL Creature Speakers, en mijn iPod (Poddie voor intimi) vormt het een mooi geheel. Het heeft me leuke opdrachtjes bezorgd afgelopen jaar en ik heb mening uur met mijn witte vriendjes doorgebracht.
ps. intimi zullen de geheime DoD waarschijnlijk snel zien, niet-intimi en lezers waarschijnlijk ook. Het is iets wat eigenlijk continu weer terugkomt in mijn leven en wat me veel steun heeft geboden en soms ook wat kracht geeft.